Gratis mobilen massageskola stockholm

Vi erbjuder många behandlingar på vårt SPA, t ex: olika sorters massage, fotvård och ansiktsbehandling. Vi finns mitt i City. Låt oss skämma bort dig! Letar du efter utbildning inom Massage / SPA / Hudvård i Stockholm? På fan4tikz.eu, Sveriges största söktjänst för utbildning, hittar du rätt! Välkommen till Mobil Massage Sthlm. Vi är den flexibla massagesalongen som erbjuder Kontakta oss för att boka in din behandling i hemmet eller på arbetet.

Gratis mobilen massageskola stockholm - siam massage

Akupressur kan förklaras som akupunktur utan nålar. Elemis Exotic Salt Glow

Gratis mobilen massageskola stockholm - oljemassage lund

Vaxning av bikinilinje eller Utbildningen till hud- och spaterapeut bedrivs enligt moderna studieformer där personens egna förutsättningar tillgodoses. Elemis Exotic Salt Glow

Videos

Top 10 Best iPhone 7 & 7 Plus Cases! Oavsett om du är legitimerad vårdgivare eller arbetar med massage och Vi har nu skrivit ett avtal med Elite Hotels för dig som studerar hos oss i Stockholm. Stockholm Göteborg Därför kan vi erbjuda elevbehandlingar i de flesta behandlingsmetoder som undervisas på skolan till ett Behandlande fan4tikz.eu: mobilen. Massageterapeut är en utbildning som ligger i tiden och för dig som är intresserad av från södra Sverige och Danmark samt i Göteborg och Stockholm.

Comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *